Gratis Breipatronen

Hier kunt u diverse gratis breipatronen downloaden

Informatie over breien

Informatie over breien

U wilt gaan breien, maar u heeft nog geen idee hoe of wat? U wilt lekker creatief bezig zijn en heeft er echt zin in om zelf kleding te maken, of wat anders zoals een Tas of misschien zelfs een telefoon hoesje? Dan is breien echt wat voor u!

Online zijn er diverse cursussen te vinden om u aan het breien te helpen, maar eigenlijk ontbreekt er altijd wel wat aan, en is het toch niet zo makkelijk en duidelijk opgesteld als u zou willen, maar daarintegen zijn er wel hele mooie boeken te vinden die u heel goed op weg kunnen helpen. Wij hebben hiervoor 2 boeken voor u geselecteerd, waarmee u binnen notime het breien onder de knie heeft.

Het boek Breien voor beginners

Dit boek is een echte aanrader voor u als beginnend breier, het begint bij de basis hoe u uw Breien-voor-beginnersbreinaald vast moet houden en om moet slaan t/m hoe u het best met patronen kunt werken. Alles staat stap voor stap uitgelegd in het boek Breien voor beginners en de schrijfster neemt u mee in de wereld van breien.

Tevens staan in dit boek nog diverse breipatronen voor het maken van sjaals, mouwloze truitjes, een katoenen rugzak, handschoenen zonder vingers, een topje, mooie trui met capuchon en nog veel meer. En bij al deze breipatronen wordt het duidelijk uitgelegd hoe u deze kunt maken en d.m.v. een kleurenfoto wordt het eindresultaat voordat u begint met breien al zichtbaar gemaakt zodat u weet waar u het voor doet.

Verder wordt in het boek breien voor beginners ook de diverse terminologie van breien duidelijk gemaakt en uitgelegd.

Alle vragen over breien worden hiermee beantwoord en zodra u dit onder de knie heeft zijn de breipatronen die u hier gratis kunt downloaden ook veel duidelijker. Het boek Breien voor beginners is nu heel voordelig te verkrijgen via onze partner Bol.com

Bestel het boek nu en u heeft alle informatie over breien die u maar nodig heeft, breien is namelijk leuk om te doen en kunt u echt overal doen. Thuis lekker op de bank, maar tegenwoordig is het ook in om te gaan wildbreien, dit is een rage vanuit Amerika die nu ook in Nederland en Belgie tegenwoordig steeds meer inkomt. Klik op de volgende link om het boek breien voor beginners te bestellen en u heeft hem morgen in huis.

 Bestel het boek

Comments are currently closed.