Gratis Breipatronen

Hier kunt u diverse gratis breipatronen downloaden

Baby vestje breien

baby-vestje-breienU wilt een baby vestje breien voor uw eigen a.s. kind of om als kado te geven. Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij hebben diverse baby breipatronen om de leukste kleertjes te maken welke niemand anders geeft, simpelweg omdat ze niet te koop zijn.

Welke baby vestjes wij hebben?

Als u op de volgende link klikt dan komt u meteen bij de breipatronen voor baby terecht waar u zelf een keuze kunt maken welke naar uw idee het leukste is. Het zijn eigenlijk stuk voor stuk leuke baby breipatronen, maar smaken verschillen natuurlijk.

Tevens zullen wij regelmatig nieuwe breipatronen hier plaatsen, zodat als u er eentje af heeft gewoon weer een nieuwe kunt uitzoeken.

Alle baby breipatronen vindt u hier!

Gaat breien nog anders voor baby kleding?

Eigenlijk zit er niet veel verschil met een normaal breipatroon voor volwassene, alleen als kanttekening er eigenlijk natuurlijk wel bij dat het wel mooier staat om alles met een kleine lus te doen. Want babykleding is natuurlijk al klein, zeker als je iets wilt maken voor een pasgeboren baby.

Maar maakt u zich maar geen zorgen, in alle baby breipatronen staat duidelijk uitgelegd hoe het moet, welke afmetingen u moet gebruiken en welke breinaalden. Daarom is breien nog nooit zo makkelijk geweest.

Naast een baby vestje breien, wat hebben jullie nog meer?

Van alles, u kunt natuurlijk baby slabbetjes breien of een baby jurkje. Maar naast dit alles hebben we ook breipatronen voor dames, heren en kinderen. Kijkt u rustig eens rond en maak gebruik van het navigatie paneel om eens alle breipatronen te bekijken.

, ,

Comments are currently closed.